top of page

Vetuța Stănescu - nimic pentru județ, totul pentru partid!


Cum revine din Parlament în teritoriu, cum își începe periplul pe la televiziunile locale pe unde se laudă cât și cum muncește pentru județ, câți bani aduce pentru ca hunedorenii să o ducă bine!


Deputata Vetuța, chiar ea, anunță la tv sume colosale și proiecte de anvergură pentru Hunedoara. De joi încoace, tot trâmbițează despre cum reușește să obțină finanțări, în urma unor simple discuții cu colegii ei de partid de prin guvern. Doamna nu explică cum va aduce efectiv în județ aceste sume, pentru că, din funcția pe care o deține, nu poate face acest lucru decât prin trafic de influență! Parcă treaba parlamentarilor este totuși alta! În aceleași emisiuni, pe lângă lauda de sine și a partidului, deputata Vetuța Stănescu critică tot ceea ce nu este sub umbrela PNL sau USR!


Deputata uită totuși să spună că, de când a ajuns în această funcție (plătită cu 40.000 lei/lună), nu a dat nici măcar o dată pe la Consiliul Județean Hunedoara, nu a avut nici măcar o discuție cu președintele Nistor sau cu alte persoane din conducerea instituției!


Doamna mai uită să spună că președintele CJ este ținut cu orele pe la ușile ministerelor conduse de către colegii ei de partid, atunci când merge pe la București să rezolve situații care țin de bunul mers al județului. Și, culmea, tot deputata uită să spună că tocmai ei, pnl-iștii, au lăsat de izbeliște Spitalul Județean de Urgență din Deva. Nu demult, chiar pe vremea când domnia sa era acolo director! Proiectul de reparații capitale s-a blocat pentru că nu s-au mai dat bani, iar fondurile au reînceput să vină din 2017 încoace, la insistențele conducerii PSD a Consiliului Județean Hunedoara.


Doamna Vetuța s-a mai trezit vorbind și despre ATOP, de unde chiar ea a luat o vreme indemnizație. Acum, cică, nu mai este corect ce se întâmplă și trebuie procedat altfel! Adică indemnizațiile trebuie reduse sau chiar tăiate de tot! Deci, cât timp a luat ea banii a fost bine, iar acum dintr-o dată nu mai e. Mai mult, nu există dovezi că doamna ar fi dorit să renunțe, la vremea respectivă, la indemnizație sau la locul din ATOP! Deputata critică și modul în care au fost numiți membrii ATOP. Păi, stimată doamnă, dacă dvs. nu sunteți în stare să comunicați, să negociați, să faceți dialog politic constructiv, pe scurt, să vă ridicați la înălțimea funcției pe care o dețineți, este normal ca lucrurile să decurgă altfel! Iar dacă veți continua să faceți același tip de politică abordată anterior și de domnii Heiuș și Țâmpău, veți avea curând soarta dumnealor!


Stimată doamnă, nu este suficient să lucrați doar la imaginea dvs și a partidului. Politica înseamnă și dialog susținut cu adversarii, dar și comunicare directă cu oamenii simpli care v-au trimis în Parlament! Ce transmiteți pe la tv este doar praf în ochii privitorilor!280 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page