top of page

Viața dulce, dulce viață! Cu masaj la spate, în Primăria Deva?!

În 2018, primarul Devei declara că nu va folosi Touaregul instituției, în valoare de 80.000 de euro, și că va circula cu mașina personală. Cel puțin de acasă la serviciu, credem noi. Ce-i drept, nu l-am văzut pe primar folosind această mașină, chiar dacă are toate motivele să o facă.

Surpriză, însă, SUV-ul este folosit, mai nou, de șeful de la partid, adică de administratorul public numit și plătit cu 20.800 lei din banii devenilor!

”Eu circul cu maşina personală. Touaregul este în garaj. Eu nu am urcat în el şi nici nu o să urc. Prima dată am vrut să îl vând. Să îl scoatem la vânzare. A costat 80.000 de euro. Ştiţi de ce? Pentru că trebuia să aibă şi masaj la spate. Dar să îl scoatem la vânzare acum nu vom lua 25.000 de euro pe el, pe urmă iau alte belele pe cap, pentru că l-am vinde la subpreţ. Cei care l-au cumpărat să îşi asume acest lucru, eu nu am nevoie de jeep Touareg”, a spus Oancea pentru presă în 2018 - adevarul.ro

Nu știm acum ce părere are primarul Devei despre utilizarea mașinii de către colaboratorul său direct! Cert este că Adrian David, administratorul public al Primăriei Deva, circula astăzi, 1 iulie, cu această mașină prin oraș! Să fie omul atât de obosit din cauza numeroaselor proiecte pe care trebuie să le ducă în spate, încât să apeleze la scaunul cu masaj al mașinii pentru o porție de relaxare?! Sau pur și simplu consideră că modelul mașinii este potrivit unei funcții de așa mare însemnătate?!

Oricum ar sta lucrurile, plimbările astea sună a sfidare la adresa devenilor, în timp ce orașul se afundă tot mai mult în mizerie din cauza dezintersului și a lipsei de viziune a autorităților locale. Mai indicat ar fi să ia Deva la pas, să învețe străzile și să vadă cât de dezastruos se prezintă orașul Cetății în punctele sale cheie!

sursa foto: glasul-hd.ro

673 afișări0 comentarii
bottom of page