top of page

Viceprimarul USR-PLUS din Suceava a câștigat o motocicletă la un festival finanțat chiar de Primărie

Premiul cel mare al festivalului rock Bucovina Motorfest, o motocicletă custom Yamaha 2YL, a fost câștigat de viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu (USR-PLUS).


Când primăria a alocat un sprijin financiar de 40.000 de lei de la bugetul local pentru organizarea festivalului rock, nimeni nu s-a gândit că viceprimarul avea să câştige marele premiu.

Sponsorizarea Bucovina Motorfest a avusese loc în cadrul primei ședinței de Consiliu Local prezidată de către Teodora Munteanu, care a preluat mandatul de președinte de ședință pentru trei luni, informează Monitorul de Suceava.


Tragerea la sorți a premiilor a avut loc sâmbătă seara, în timpul concertului trupei Urma, iar biletul câștigător, cu numele Teodora Munteanu, a fost extras din urnă chiar de băiatul solistului. Celelalte premii oferite prin tragere la sorți, în cadrul tombolei organizate în cadrul Bucovina Motorfest au fost o chitară Yamaha RS420 Revstar Maya Gold, un curs auto pentru categoria B și un abonament lunar Bee Fit.85 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page