top of page

VIDEO/ Turcan, printre muritorii de rând

E campanie electorală în județul Hunedoara, așa că, hop, a apărut în zonă și Raluca Turcan. De această dată însă, liberala a venit cu ifosele de zeiță șlefuite, ridicându-se în fix centrul Devei, deasupra muritorilor de rând.


„Aveți ȘANSA să mă priviți în ochi, câți au ȘANSA asta!? Nu toată lumea, da?”, i-a spus ministra muncii unui lider de sindicat.


Recunoaștem, și noi ne-am rușinat puțin cu gândul că poate suntem nedemni să scriem despre distinsa doamnă Turcan. Dar, rușinea era mai mare dacă nu scriam.

Deci, reluăm... Raluca Turcan, „canonizată” în timpul vieții, îl întreabă complice pe liderul CFR-iștilor hunedoreni: Câți au șansa să mă privească în ochi!? Câți muritori de rând au această binecuvântare? Arătând astfel că prețioasa ei prezență în județul Hunedoara este practic... o minune.


Doamna Turcan, ministru al muncii, haideți să vă întrebăm noi câteva lucruri despre șanse.


Câte familii au ȘANSA de a-și îngriji decent copiii, având în vedere că partidul dumneavoastră se opune vehement majorării alocațiilor?


Câți hunedoreni au ȘANSA de a merge într-un concediu decent vara asta, având în vedere că nu aveți în plan vreo majorare salarială, iar tichetele de vacanță au fost eliminate?


Câți energeticieni și mineri au ȘANSA de a asigura traiul familiilor după ce veți închide Termocentrala Mintia și minele din Valea Jiului?


Câți pensionari hunedoreni au ȘANSA unei pensii decente, având în vedere că și-au făcut datoria față de țară muncind o viață întreagă?


Câți români au ȘANSA de a trăi decent în propria țară?


Haideți, doamnă, că nu e greu! Vorbiți-le hunedorenilor despre șanse reale, nu despre bucuria și privilegiul de a vă privi în ochii înduioșați! Răspundeți-le și vorbiți-le despre șansele pe care le au în județul pe care PNL-ul dumneavoastră l-a condus timp de 12 ani!

Județul Hunedoara așteaptă răspunsurile dumneavoastră acum, nu în viitoarea campanie electorală.



656 afișări
bottom of page