top of page

Viziune liberală la Deva!


Devenii care îngheață în case din lipsă de căldură primesc o lovitură sub centură chiar din partea primarului PNL, Florin Oancea.


Oamenii, pe bună-dreptate, au ales să se plângă pe rețelele de socializare și în presă, nemulțumiți de faptul că în plină iarnă au rămas fără căldura și apa caldă de la Mintia și nu au apucat să-și monteze sisteme alternative sau pur și simplu nu au bani acum pentru centrale pe gaz. Este însă de neînțeles atitudinea primarului față de unii locuitori ai orașului, care i-au adresat întrebări directe pe pagina de Facebook. Răspunsurile postate de primar sunt de-a dreptul neașteptate!


Dar asta nu ar trebui să mai mire pe nimeni. Oancea s-a luat în câteva rânduri de minerii din Valea Jiului, i-a făcut cu ou și cu oțet, deși bieții angajați nu erau vinovați cu nimic pentru faptul că la Mintia nu ajunge cărbune! Acum a venit rândul devenilor care tremură în case să fie ”certați” pentru îndrăzneala lor de a-și spune păsul!


Răspunsurile postate vin în contradicție cu declarațiile de acum câteva zile, când Oancea se angaja că îi va sprijini pe devenii cu venituri mici să-și monteze centrale de apartament, că va dota școlile și grădinițele cu centrale pe gaz. Ba mai mult, s-a și lăudat că s-a dus pe la București să caute soluții pentru finanțări.


Cum s-o ducă bine devenii cu așa primar arogant, cu firme falimentare devenite peste noapte profitabile, cu examene luate de șofer! Nici nu e de mirare că municipiul reședință de județ este aproape de colaps!


999 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page