top of page

Vrem parc Street Workout în Deva! - COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ


Vrem parc Street Workout în Deva !

Grupul civic “Împreună pentru calisthenics” solicită primarului Nicolae Florin Oancea

amplasarea de bări de tracțiuni și echipamente sportive în parcurile din localitate!


Joi, 17 Martie, grupul civic “Împreună pentru calisthenics” a transmis către Consiliul Local Deva o petiție prin care solicită amplasarea de echipamente sportive și bări de tracțiuni în parcurile din localitate, pentru crearea unui spațiu în aer liber unde cetățenii să poată practica sport în mod gratuit și pentru a promova un stil de viață sănătos.


Considerăm necesară și oportună amenajarea unui loc cu bare de tracțiuni și echipamente

sportive în localitatea, unde toți cetățenii, indiferent de vârste, vor putea practica sport în aer liber, fiind astfel încurajată păstrarea unui stil de viață activ și sănătos. Mai mult, aceste spații vor putea fi folosite de către elevii care se pregătesc pentru diverse probe sportive, de către sportivii din localitate, precum și de către antrenorii de fitness, generând noi locuri de muncă.


Implicarea autorităților locale în vederea promovării unui stil de viață sănătos este mai mult decât necesară. Practicarea unor exerciții sportive în spații amenajate în aer liber poate avea multiple beneficii pentru cetățeni, precum: menţinerea sănătății organismului, combaterea

obezității în rândul populației, încă de la vârstă tânără, modelarea unui corp sportiv, atletic și

frumos, îmbunătățirea rezistenței fizice, creșterea productivităţii de muncă în toate domeniile de activitate, prelungirea duratei de viață, etc.


La nivelul țării, există deja multiple localități care au parcuri cu bări: Constanța, Sibiu, Bârlad,

Suceava, Rădăuți, etc. Considerăm că localitatea noastră trebuie să ia exemplu de la acestea și să ia măsuri pentru susținerea și promovarea sportului în aer liber.


Solicităm primarului Nicolae Florin Oancea să ia măsuri pentru amplasarea unor astfel de bare în oraș și să susțină sportivii din localitate!
194 afișări
bottom of page