top of page

Zeii dă pă net!


Mai are până la depunerea jurământului, dar deja se simte pe cai mari și sare la gâtul primarilor din județul Hunedoara. Cu care numai el știe ce are de împărțit! Principalul protagnist al ”încăierării” virtuale este Vasilică Potecă, senator de Ilia, prefect falimentar in izolare și administrator de ocazie al municipiului reședință de județ, care amenință primarii pe site-urile de socializare, fără cea mai mică jenă! Polticianul Potecă se dă în stambă, probabil din prea multă plictiseală…


Întru-un dialog în spațiul public, nenea Potecă îi scrie subtil (!) primarului de la Geoagiu: "Am în general memorie bună" și "Mare grijă. Am destul timp..." Fără să citească mai cu atenție postarea edilului, Vasilică Potecă ține să îi dea replica și să aibă el ultimul cuvânt. Desigur, cuvânt care atârnă greu, acum că s-a văzut senator de Hunedoara! Și dacă tot este senator îl și ia la ”per tu” pe primarul din Geoagiu, desi acesta din urmă își păstrează adresarea respectuoasă.


Tovarășu Potecă, dacă dumneata crezi că sperii pe cineva, chiar te înșeli și nu faci altceva decât să calci pe urmele celei căreia tocmai îi iei locul, madam Hărău! Noi hunedorenii nu ne speriem de aroganțe de genul ăsta și te asigurăm că omenia și bunul simț sunt mult mai apreciate de cetățeni în vremurile astea!


Mai mult, postul pe care îl ocupi nu te face zeu și nici stăpân peste județ! Îți amintim că vei fi plătit din bani publici, iar ceea ce faci este judecat de cei care te-au trimis acolo sus.

Apropo, "sus" ai ajuns prin "redistribuire" si ar trebui să dovedești că nu ești un senator din virgulă! După cum i-ai scris și primarului, da, în general ai memorie bună, dar probabil uiți că "scăpările" de genul celor de la Antena 3 și de pe site-urile de socializare pot costa foarte scump! Întreabă-ți colegii cărora le-ai luat locul și vei vedea că spunem adevărul!


Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare! 😉


1.576 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page