top of page

Zona 3 Centru are, de luni, 24 octombrie, un nou operator de salubrizare


SUPERCOM SA este operatorul care va derula, începând de luni, activitatea serviciului de Salubrizare în Zona 3 Centru, pentru o perioadă de un an de zile. Contractul a fost atribuit de către Consiliul Județean Hunedoara, instituția care a implementat la nivel de județ sistemul de management integrat al deșeurilor (SMID).

Compania SUPERCOM și-a prezentat, astăzi, la Deva, flota de utilaje cu care va desfășura activitatea de colectare a deșeurilor.


Zona 3 Centru cuprinde șase orașe din zona centrală a județului și de pe Valea Mureșului, precum și comunele din proximitatea lor. Utilajele SUPERCOM vor acționa în: Deva, Hunedoara, Orăștie, Călan, Geoagiu, Simeria, Băcia, Boșorod, Certeju de Sus, Cârjiți, Balșa, Hărău, Mărtinești, Orăștioara de Sus, Peștișu Mic, Beriu, Rapoltu Mare, Romos, Bătrâna, Bunila, Cerbăl, Ghelari, Șoimuș, Teliucu Inferior, Turdaș, Lelese, Lunca Cernii de Jos, Toplița, Brănișca, Burjuc, Dobra, Gurasada, Ilia, Lăpugiu de Jos, Vorța, Vețel, Zam.


„Am încredere în profesionalismul celor de la SUPERCOM – care este unul dintre cei mai serioși parteneri ai județului nostru. Știu că această companie are capacitatea, puterea, dar și dorința de a asigura un serviciu la standarde ridicate, așa cum a demonstrat și cu alte ocazii. SUPERCOM administrează într-o manieră extrem de eficientă Centrul de Management Integrat al deșeurilor de la Bârcea Mare, asigură serviciul de salubrizare în Valea Jiului, dar și în multe alte locuri din țară. Peste tot, SUPERCOM a demonstrat că se ridică la nivelul celor mai mari exigențe”, a declarat președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, prezent la evenimentul de prezentare a flotei.


Compania SUPERCOM a anunțat că programele de colectare a deșeurilor vor rămâne neschimbate. Deșeurile vor fi colectate după programul implementat de fostul operator.



3.532 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page