top of page

Cuie mîţu şi nişte şuruburi


Şmecherul călare peste banii ţării ca cloşca pe ouă şi care n-are şi n-are, de parcă ar da de la el din casă, se cheamă cîţ sau mîţ sau corect spus ar fi dezastru. Vârstnicii, copii, fermierii, cei care şi-au croit cât de cât o afacere pe care o văd acum distrusă, toată lumea din ţara asta să stea la miloaga unui terchea-berchea de la care nu pricepi două vorbe pentru că e ori beat ori drogat ori numai turbat din născare. Iar pentru nimeni în drum ăsta, ajuns mare goangă, hoţia a devenit... o eroare de contabilitate. Toată lumea minte, până şi Curtea de conturi, numai cîţul nu.


Nu-s bani, dar ce făcuşi bre cu 80 de miliarde împrumutate şi încă la dobânzi astronomice, de se vede numai o gaură neagră în economie şi în întreaga societate? Dezmăţatule, ai fost vreodată treaz şi normal la cap să poţi număra până la o mie de euro cu câţi se împrumută România pe minut? Pentru ce, că nu ştie nimeni? Şi mai ai şi tupeul şi aroganţa să inviţi toată opoziţia la tine în birou, să dai tu lecţii despre ce şi cum... tu te vezi şi te auzi, arătare odioasă? Hlizitule cu ochii de pitulice izbită de tren, chiar toată lumea e tâmpită sau în cel mai bun caz neinformată, numai tu, deşteptul deştepţilor, deţii cunoştinţe supreme de la extratereştri care te mai vizitează prin mintea ta încâlcită ca un ghem de minciuni!


Ar trebui înfiinţat un DNA numai pentru tine, limbric inventat pentru a se putea defini noţiunea de limbricoză! Exact aşa arată un tâlhar la drumul mare, uitaţi-vă la cîţ de mîţ şi aveţi imaginea hoţiei maxime!


121 afișări0 comentarii

コメント


bottom of page