top of page

Ploi abundente și inundații în județul Hunedoara


🚒👩‍🚒Astăzi, în județul Hunedoara, pe fondul Codului Portocaliu, pompierii militari au fost solicitați să intervină în trei situații pentru înlăturarea efectelor negative generate de fenomenele meteo.


💨⚡ Din cauza vântului puternic, un arbore a căzut pe terasa unui restaurant din municipiul Deva. Din fericire, în momentul producerii incidentului, pe terasă nu se afla nicio persoană. Un echipaj al Detașamentului de Pompieri Deva a intervenit pentru segmentarea și îndepărtarea copacului.


🌧🌊În localitatea Peștișu Mare a fost semnalată inundarea unui service auto. Pentru evacuarea apei din interiorul acestuia Detașamnentul de Pompieri Hunedoara a intervenit cu o autospecială și trei subofițeri.


🌧🌊Precipitațiile abundente prognozate au produs consecințe și în localitatea Răcăștie, unde două pârâie s-au unit, inundând căile de acces și mai multe gospodării, fiind nevoie și de această dată de intervenția pompierilor militari.

Un ofițer și 5 subofițeri s-au mobilizat la fața locului, cu două autospeciale și două motopompe, intervenția fiind și la această oră în desfășurare.


🛑 Întrucât ne aflăm în continuare sub avertizarea hidrologică de COD PORTOCALIU, pompierii hunedoreni vă solicită să anunțați orice situație de urgență la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.


#ISUHunedoara #IGSU #pompierihunedoara #pompierideva #inundatii
4.983 afișări
bottom of page