top of page

Ploi abundente și inundații în județul Hunedoara


🚒👩‍🚒Astăzi, în județul Hunedoara, pe fondul Codului Portocaliu, pompierii militari au fost solicitați să intervină în trei situații pentru înlăturarea efectelor negative generate de fenomenele meteo.


💨⚡ Din cauza vântului puternic, un arbore a căzut pe terasa unui restaurant din municipiul Deva. Din fericire, în momentul producerii incidentului, pe terasă nu se afla nicio persoană. Un echipaj al Detașamentului de Pompieri Deva a intervenit pentru segmentarea și îndepărtarea copacului.


🌧🌊În localitatea Peștișu Mare a fost semnalată inundarea unui service auto. Pentru evacuarea apei din interiorul acestuia Detașamnentul de Pompieri Hunedoara a intervenit cu o autospecială și trei subofițeri.


🌧🌊Precipitațiile abundente prognozate au produs consecințe și în localitatea Răcăștie, unde două pârâie s-au unit, inundând căile de acces și mai multe gospodării, fiind nevoie și de această dată de intervenția pompierilor militari.

Un ofițer și 5 subofițeri s-au mobilizat la fața locului, cu două autospeciale și două motopompe, intervenția fiind și la această oră în desfășurare.


🛑 Întrucât ne aflăm în continuare sub avertizarea hidrologică de COD PORTOCALIU, pompierii hunedoreni vă solicită să anunțați orice situație de urgență la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

4.985 afișări0 comentarii

コメント


bottom of page