top of page

PREMIERĂ la Spitalul Județean de Urgență din Deva

FELICITĂRI! SUNTEM MÂNDRI DE VOI!


Încheiem această zi cu o veste extraordinară!


Astăzi, la Spitalul Județean de Urgență din Deva, au fost efectuate, ÎN PREMIERĂ, proceduri medicale la Compartimentul de Cardiologie Intervențională și Cateterism Cardiac!


Opt pacienți cu vârste cuprinse între 42 și 69 de ani internați cu programare în cadrul secției Cardiologie, au fost supuși unor proceduri coronarografii diagnostice, proceduri de coronarografie și angioplastie coronariană cu implant de stenturi farmacologic active. Numărul total de stenturi implantate a fost de 10.


Felicit echipa de lucru mixtă, compusă din cadre medicale din Timișoara și Deva: Dr. Milovan Slovenski, Dr. Alexandru Gheorghiu, Dr. Constantin Blaj, Dr. Cătălin Popa, Dr. Patricia Blaj, Dr. Elisabeta Gruescu, As. Robert Diriczi, As. Aura Ionescu, As. Ildiko Nandrea, As. Daniela Draia și As. Anca Moldovan.

De asemenea, felicit conducerea Spitalului Județean de Urgență din Deva pentru această premieră medicală și pentru eforturile pe care le depune pentru a transforma spitalul din Deva într-o unitate medicală de înaltă performanță!

Mulțumesc prim-ministrului Marcel Ciolacu și ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, pentru sprijinul acordat în îmbunătățirea constantă a serviciilor medicale la Spitalul Județean de Urgență din Deva! Mulțumesc Consiliului Județean Hunedoara pentru aprobarea proiectelor care vizează modernizarea SJU Deva, precum și colegilor mei din aparatul de specialitate pentru implicare!

Îi asigur pe hunedoreni că #SĂNĂTATEA rămâne prioritatea mandatului meu de președinte!


Laurențiu Nistor, Președintele Consiliului Județean Hunedoara14.417 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page